Reserva Directa al Propietari

Gaudeixi de l'experiència de reservar directament a la propietat. Ningú millor que nosaltres coneix els nostres allotjaments. La reserva directa ens permet que Vostè esculli la millor vivenda disponible, d'acord a les seves necessitats. El nostre sistema segur de cobrament de dipòsit de confirmació a través del web, ens permet oferir-li la possibilitat d'escollir entre pagament mitjançant Stripe, Paypal, i la ja coneguda transferència bancària. Totes elles formules absolutament segures que li transmetran la tranquil·litat necessària a l'saber que la seva reserva està completament garantida.

Especialistes en turisme familiar.

La nostra estratègica situació, situats entre el Parc Natural de Delta de l'Ebre, i la proximitat de el Parc Natural dels Ports de Tortosa-Beseit, així com la recent distinció de la Unesco com a Reserva de la Biosfera, ens converteix en la destinació ideal per a aquells que gaudeixen de les seves vacances en família. Lluny d'aglomeracions i multituds, i que desitgen un entorn natural i agradable per al seu temps lliure. Multitud d'activitats i visites turístiques, els seran explicades pels nostres especialistes en el moment de la seva arribada, o fins i tot abans de la mateixa, si vostès així ho prefereixen. Tot això amb un únic objectiu. I no és altre que gaudeixin de la seva estada.

Atenció personalitzada

La nostra vocació i el nostre objectiu principal és aconseguir que Vostès., Gaudeixin de la seva estada al nostre allotjament. Encara que això no serà possible si no aconseguim que coneguin Vostès. El fantàstic entorn que ens envolta, i les nombroses activitats que podem oferir-los, i recomanar-los, perquè la seva estada amb nosaltres sigui increïble. No ens conformem amb ser únicament "l'allotjament" Les valoracions reals dels nostres clients, així ho mostren. L'índex de satisfacció pel l'atenció rebuda pels nostres clients té una puntuació de 9,7 / 10. Es pot demanar més?