Visita a Tortosa

Una visita a la propera i veïna ciutat de Tortosa és una de les millors inversions del nostre temps lliure en vacances. Aquesta bimil·lenària ciutat, cruïlla de cultures ibera, àrab i romana, es troba a mig camí entre dos parcs naturals de gran renom. El Parc Natural de delta de l'Ebre, i el P.N. dels Ports de Tortosa-Beseit.
Llegir més

Activitats de Món Natura

MónNatura Delta de l'Ebre, ens facilita l'agenda d'activitats d'octubre. MónNatura Delta de l'Ebre és un centre situat a la carretera de Sant Carles de la Ràpita, a la Platja de l'Trabucador, al terme municipal de la veïna ciutat d'Amposta, just al voltant de la llacuna de la Tancada. Un paratge únic per a la concentració de fauna, especialment flamencs, que van a alimentar-se en aquestes aigües, i que ens permet sentir l'essència de Delta i descobrir la riquesa natural d'aquestes terres.
Llegir més

El flamenc, icona del Delta de l'Ebre

Els flamencs respiren alleujats al delta de l'Ebre, després d'anys d'amenaces, fins i tot de perillar la seva reproducció a l'aiguamoll. Aquest estiu 2.985 parelles d'aquesta au emblemàtica, i reclam turístic de primera, han pogut tirar endavant 2.201 pollastres. Tot un èxit: gairebé rècord absolut de parc natural ebrenc, que va recuperar la cria de flamencs a principis dels anys 90.
Llegir més