Per què escollir Golden Beach Apartaments?

Avui dia l'oferta que rebem com a clients és molt nombrosa, i sovint aclaparadora, quan volem contractar un servei com és el lloguer d'habitatges per a vacances. Aquest article pretén reflexionar sobre tot allò que la nostra experiència com a gestors d'habitatges de vacances pot oferir-los, i que ens diferencien amb aquells que acaben d'arribar a aquest difícil sector de serveis.

La nostra vocació és aconseguir que Vostès gaudeixin de la seva estada al nostre allotjament. Encara que això no seria possible si no aconseguim que coneguin Vostès coneguin el fantàstic entorn que ens envolta, i les nombroses activitats que podem oferir-los, per a què la seva estada amb nosaltres sigui increïble.

No ens conformem amb ser únicament "l'allotjament"

Per començar, els parlarem del nostre producte. Els apartaments de lloguer de vacances.

Qualsevol dels nostres apartaments estan pensats, decorats i equipats per oferir força més serveis que els que pugui trobar-se en una habitació d'hotel, i a un preu per persona i dia bastant més assequible.

 

Uns apartaments de luxe al Delta de l'Ebre

Completament climatitzats, disposen de cuina completament equipada amb el parament necessari per fer la seva estada més agradable. Disposareu de rentavaixelles, forn, microones, frigorífic amb congelador, torradora, cafetera Nespresso i / de filtre de paper, i rentadora / assecadora.

Un ampli assortiment d'equipament perquè no trobem a faltar res del que necessitem habitualment. Els habitatges d'un dormitori, amb una àmplia superfície de 65 m2. interiors, disposen de bany complet, i els habitatges de dos, o més dormitoris, disposen addicionalment d'un lavabo amb dutxa.

Per estar com a casa nostra

El saló menjador, disposa del mobiliari necessari per a atendre el nombre màxim de places que l'habitatge pot allotjar, així com d'accés a internet mitjançant wifi.

Tots els nostres televisors, de 32 a 50 polzades, estan connectats a internet i ofereixen TV per streaming com NETFLIX, Prime Video, YouTube, etc...

Per descomptat, el nostre vehicle podrà ser estacionat a la plaça d'aparcament gratuïta, i reservada,  de què disposa cada un dels habitatges. La seva mida, de 5,00 mts. x 2,80 mts., permetràn aparcar-hi quasi qualsevol vehicle, com veieu en la imatge que adjuntem.

Apartaments de Lloguer amb piscines

Les àmplies zones de jardins, pistes de pàdel i tennis-taula i piscines, impecablement cuidades, faran les delícies dels nostres acompanyants. Tot els edificis disposen d'un alt nivell de seguretat, amb l'ús de claus de seguretat a les zones comunes, i targetes individualitzades d'accés als habitatges, de manera que els nostres estris estiguin el més segurs possible durant l'estada.

La proximitat a les famoses platges de sorra urbanes de Sant Carles de la Ràpita,  excel.lents supermercats propers i restaurants a la mateixa urbanització, li permetrà aparcar i quasi oblidar-se  del vehicle durant l'estada, ja que tot està molt a prop.

El Parc Natural del Delta de l'Ebre.

Les diferents visites i activitats que els proposarem, sempre d'acord amb el perfil i gustos del seu grup familiar al proper Parc Natural de Delta de l'Ebre, sí requerirà l'ús del vehicle, per apropar-nos als diferents llocs que mereixen ser visitats, i a les activitats que el nostre personal els recomanarà, i que els deixaràn bocabadats. Aqui teniu una petita mostra del que podeu veure al Delta de l'Ebre...

Neteja professional de les nostres vivendes. 

Ens esforcem molt en que la neteja i desinfecció dels nostres allotjaments, estigui d'acord amb el nivell d'allotjament que oferim. I els nostres clients així ho valoren, obtenint una puntuació mitjana de l'9,4 / 10 en portals d'àmbit mundial i de gran renom, els dos darrers anys naturals.

 

Atenció personalitzada als nostres clients i visitants.

També l'atenció que reben els nostres clients abans, durant i després de la seva arribada a l'allotjament, és digna de menció. Amb una valoració superior a l'9,7/10, el nostre expert personal, s'encarregarà d'atendre'ls a la seva arribada, mostrar-los les instal·lacions de l'complex, i acompanyar-los fins a l'habitatge assignat, on rebrà tota mena d'explicacions sobre el funcionament dels diferents elements necessaris per fer la seva estada més còmoda.

 

Punt d'Informació Turística de Parc Natural de Delta de l'Ebre

 

Per descomptat, ja que som Punt d'Informació Turística de Parc Natural de Delta de l'Ebre, disposem de la formació i la informació per a fer-los partícips de les diferents activitats amb què omplir el seu temps lliure.

Tot plegat per a que la seva estada sigui memorable, i perduri en la seva memòria.

El nostre personal estarà a la seva disposició, presencial o telemàticament, durant l'estada per auxiliar-los en el cas que necessitin ajuda durant la seva estada.

Amb tot això estem segurs que podem oferir-los un conjunt d'atractius que faran que la seva reserva amb nosaltres sigui una aposta segura, i en la qual puguem confiar.

Us animeu a visitar-nos?