Avís legal - Golden Beach Apartaments

 

Aquestes són les condicions generals aplicables a totes les reserves. En cas d'existir alguna excepció, estarà indicada a la fitxa de l'apartament.

 

Aquestes condicions regeixen les relacions entre Lloguers vacacionals, sl., Propietària del web goldenbeachapartamentos.com i les persones que facin les seves reserves amb nosaltres (en endavant, el CLIENT).

 

Condicions de pagament

 

El client ha de satisfer un percentatge de l'total de el cost de la reserva, en el moment de formalitzar la reserva. Diferent en funció de la política de cancel·lació existent, o els dies que falten fins a la data d'entrada, que pot ser més gran. Òbviament aquest dipòsit de confirmació de la reserva, serà descomptat de l'import total de la reserva.

 

Saldo pendent.

 

La quantitat pendent de pagar, s'abonarà el dia d'entrada a l'apartament, mitjançant targeta de crèdit, o fins i tot efectiu. En el cas que desitgi abonar el saldo pendent mitjançant transferència bancària, o qualsevol altre mètode com Paypal, haurà d'indicar un mínim de CINC dies abans de l'entrada. No s'efectuarà cap check-in abonat per rstos mitjans, si l'empresa no disposa de el comprovant de pagament corresponent.

 

 

Dipòsit reemborsable.

 

Per cobrir eventuals danys a l'apartament, a l'arribada el client haurà d'abonar una fiança de 150 € mitjançant targeta de crèdit.

 

Aquesta quantitat serà retornada a l'finalitzar la seva estada, sempre que es compleixin totes les condicions per a això. La s'ha de fer amb targeta de crèdit. Si excepcionalment s'ha fet en efectiu, la devolució es farà per transferència i les despeses aniran a càrrec de client.

 

La fiança serà retinguda, total o parcialment, si es constaten danys a l'apartament causats pel client durant la seva estada o no respecten les normes de convivència marcades per cada propietari. Així mateix, s'aplicarà un recàrrec de neteja extra (variarà en funció de cada apartament quan l'apartament no sigui retornat en condicions de neteja i ordre raonables (cuina bruta, excés d'escombraries o desordre).

 

 

Tot inclòs

 

L'import de la reserva inclou l'IVA, subministraments d'aigua, energia i telecomunicacions.

 

No queda inclòs:

 

- Els serveis addicionals que el client pugui contractar.

 

- L'entrada a l'apartament abans de l'hora habitual (15h00) i la sortida després de l'hora límit (11h00), ni les entrades després d'una hora en concret (cada apartament marcarà les seves entrades i sortides)

 

 

Neteja

 

Cada reserva inclou un servei de neteja final de l'estada inclòs en el preu, encara que el client podrà contractar, addicionalment, neteja diàries o setmanal en funció de les seves necessitats. El cost d'aquestes neteges serà abonat per avançat, en el moment de check-in. Tots els apartaments estaran equipats amb llençols i tovalloles. No obstant això, el client és responsable de la neteja de l'apartament, de la retirada dels residus generats i de retornar-lo en condicions de neteja i ordre raonables.

 

Nombre d'hostes.

 

Està prohibit allotjar a l'apartament contractat un nombre d'hostes superior a l'declarat en la reserva (excepte menors de 2 anys), excepte expressa autorització de Golden Beach Apartaments i previ abonament de l'increment de l'preu. L'incompliment d'aquesta norma, és a dir, la sobreocupació de l'apartament i l'excés de places contractades a la reserva, pot donar lloc a l'expulsió de l'habitatge sense dret a reclamació algun.

 

Responsabilitat

 

Ús de l'apartament. A el fer una reserva a la nostra web, el client i els seus acompanyants es comprometen a fer un ús adequat de l'apartament llogat, eximint en tot cas a Golden Beach Apartaments de qualsevol responsabilitat pels danys que pogués causar aquest ús.

 

 

Objectes de valor.

 

Golden Beach Apartaments no es fa responsable dels objectes de valor que el client porti i / o dipositi a l'apartament. Podrà contractar una assegurança addicional o mirar la fitxa de cada apartament si disposa de caixa forta.

 

 

Danys causats.

 

El client serà responsable pels danys causats al pis, llevat pel que fa a l'desgast normal ocasionat per l'ús quotidià de el pis. En cas de perdre les claus haurà d'abonar les despeses derivades de la realització de còpies i / o de l'canvi del pany.

 

Altres condicions

 

Mascotes.

 

Dependrà de cada apartament, consulteu la fitxa de cada apartament o poseu-vos en contacte amb el nostre departament de reserves. En tot cas, el propietari ha de notificar a l'empresa, que es reserva el dret d'acceptar, o no, la reserva, i aportar la documentació obligatòria sobre vacunes de la mascota.

 

 

Prohibit fumar.

 

No es permet fumar en els apartaments, excepte en balcons, terrasses, patis i jardins. En cas d'incomplir aquesta norma podran ser expulsats i cobrar-part o el total de la fiança.

 

Regles específiques de l'apartament.

Les regles es lliuren a l'arribada i s'establiran les pautes el bon funcionament com guardar silenci a certes hores, dipòsit d'escombraries. EL RESPECTE ALS ALTRES ÉS EL MÉS IMPORTANT, així com de el Medi Ambient

És evident que cal respectar aquestes regles, que moltes vegades són de sentit comú i faciliten la convivència amb els altres veïns.

Comportament cívic.

És important respectar el descans dels dem's inquilí de l'immoble, per al que exigim als nostres hostes no realitzar activitats sorolloses, especialment entre 22:00 i 8:00 h. També és important evitar totes aquelles accions que puguin molestar als veïns, com a música massa alta, sorolls, etc.

Les festes i l'entrada de persones no allotjades a l'habitatge estan totalment prohibides per respectar el descans dels veïns i serà motiu d'expulsió de l'apartament si s'incompleix aquesta norma.

És fonamental complir les normes de la Comunitat de Propietaris, exposades al tauler d'anuncis de la CP en el propi edifici, així com fer un bon ús de les zones comunes de l'edifici on es troba l'habitatge d'ús turístic, així com comportar-se cívicament tant en l'habitatge d'ús turístic com a l'edifici.

Golden Beach Apartaments aposta fermament amb el medi ambient, totes les tovalloles, llençols, són tractades especialment, no utilitzi més aigua de la necessiti i apagueu tots els llums de l'apartament no es troba alli. Tots hi sortim guanyant

Incompliment.

L'incompliment greu i / o reiterat per part de client o els seus acompanyants de les condicions abans establertes s'atorgarà a BCN Apartment Rentals el dret d'exigir l'abandonament immediat de l'apartament, sense cap compensació i segons les normes de cada apartament a quedar-se amb la fiança de l' mateix.

Reservar un apartament amb BCN Apartment Rentals implica l'acceptació d'aquestes condicions generals, així com de la jurisdicció i competència dels tribunals i jutjats de Reus.

Dades personals.

En compliment de l'article 5, apartat 1.a), de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, informem a el client que les dades de caràcter personal que se'ns faciliti s'incorporaran a un fitxer degudament inscrit en el Registre establert a tal fi per l'Agència de Protecció de Dades, i serviran per a l'eficaç prestació dels serveis que ha contractat. Només aquells empleats i proveïdors que hagin de conèixer aquestes dades amb vista a la prestació d'aquests serveis tindran accés als mateixos. En qualsevol cas, el client pot exercitar els drets d'accés, oposició, rectificació i cancel·lació previstos en l'esmentada Llei.

Arribada - Check-In.

L'entrada als nostres apartaments s'efectua a partir de les 16h00.

Si desitja ingressar a l'apartament abans de l'horari establert, si us plau, comuniqui-ho a fi de coordinar-lo, si fos possible. Hi haurà un cost extra en funció de l'apartament si vostè arriba després de les 21:00.

Sortida- Check Out.

Els apartaments han de quedar lliures per a la neteja com a màxim a les 11h00. Si voleu deixar l'apartament entre les 11h00 i les 18h00, si us plau comuniqui-ho a fi d'organitzar-, si fos possible. Aquest canvi d'hora de sortida pot suposar un cost addicional, a càrrec de el client que ho sol·liciti.

 

POLÍTICA DE RECLAMACIÓ

En el cas de no estar satisfet amb el servei rebut, podrà comunicar-ho a través del nostre e-mail: goldenbeachapartamentos@gmail.com i rebrà una resposta en un període màxim de 5 dies.

Si la reclamació està relacionada amb un servei que s'havia sol·licitat o estava inclòs en la reserva, però no s'ha pogut prestar ni s'ha pogut donar una alternativa (hagi estat acceptada o no), es valorarà primer si ha estat per raons de força major, o bé, si ha estat per una incidència.

Cada cas s'avaluarà individualment i s'oferirà una compensació en forma de cupó o reemborsament parcial, depenent de la situació en què s'hagi donat.

Si la reclamació és per motius aliens a l'empresa, no s'oferirà cap compensació econòmica.

A la nostra oficina central disposem de full de reclamacions.

 

Cancel·lació i modificació de reserves.

Les polítiques de cancel·lació de cada apartament, vigents per a les dates de la seva reserva, determinaran el dret de rebre un reemborsament per l'estada, en el cas de no poder presentar-se. El reemborsament serà efectuat en el mateix mètode de pagament en què s'ha efectuat. En el cas de ser en targeta o mitjançant transferència, serà retornat en el mateix compte des de la qual es va realitzar. Es descomptarà entre un 5% sobre l'import a retornar en concepte de despeses de gestió. I la devolució es farà en un termini de 120 dies des del dia en què va ser sol·licitada, sempre que no hagi estat per causes de força major. En aquest cas el reemborsament podria demorar-se.