Política de privacitat i avís legal

 

Política de privacitat

 

A través d'aquest lloc web no es recullen dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement, ni se cedeixen a tercers.

Amb la finalitat d'oferir el millor servei i amb l'objecte de facilitar l'ús, s'analitzen el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites, així com l'activitat dels visitants i la seva freqüència d'utilització. A aquests efectes, Lloguers vacacionals, sl. utilitza la informació estadística elaborada pel Proveïdor de Serveis d'Internet.

Lloguers vacacionals, sl. no utilitza cookies per recollir informació dels usuaris, ni registra les adreces IP d'accés. Únicament s'utilitzen galetes pròpies, de sessió, amb finalitat tècnica (aquelles que permeten a l'usuari la navegació a través del lloc web i la utilització de les diferents opcions i serveis que en ella existeixen).

En el cas que aquest portal, de què és titular Lloguers vacacionals, sl. contingui enllaços a llocs web de tercers, les seves polítiques de privacitat són alienes a nosaltres. A l'accedir a aquests llocs web vostè pot decidir si accepta les seves polítiques de privacitat i de cookies. Amb caràcter general, si navega per internet vostè pot acceptar o rebutjar les galetes de tercers des de les opcions de configuració del seu navegador.

 

Informació bàsica sobre protecció de dades

 

A continuació us informem sobre la política de protecció de dades de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

 

Responsable del tractament

Les dades de caràcter personal que es puguin demanar directament de la persona interessada seran tractades de forma confidencial i quedaran incorporades a la corresponent activitat de tractament titularitat de Lloguers vacacionals, sl.

 

Finalitat

 

La finalitat de l'tractament de les dades correspon a cadascuna de les activitats de tractament que realitza l'AEPD i que estan accessibles en el registre d'activitats de tractament.

 

Legitimació

 

El tractament de les seves dades es realitza per al compliment d'obligacions legals per part de l'AEPD, per al compliment de missions realitzada en interès públic o en l'exercici de poders públics conferits a l'AEPD, així com quan la finalitat de l'tractament requereixi el seu consentiment , que haurà de ser prestat mitjançant una clara acció afirmativa.

 

Conservació de dades

 

Les dades personals proporcionades es conservaran durant el temps necessari per complir amb la finalitat per a la qual es recullen i per determinar les possibles responsabilitats que es puguin derivar de la finalitat, a més dels períodes establerts en la normativa d'arxius i documentació.

 

Comunicació de dades

 

Amb caràcter general no es comunicaran les dades personals a tercers, excepte obligació legal, entre les quals poden estar les comunicacions a l'Defensor el Poble, jutges i tribunals, interessats en els procediments relacionats amb la reclamacions presentades.

 

Drets dels interessats

 

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre els tractaments que de les seves dades que es duen a terme per part de Lloguers vacacionals, sl ..

 

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades, quan siguin procedents, davant l'empresa Lloguers vacacionals , sl. , C / Roser Segimon, 3, 4-2 43202 Reus (Tarragona), oa l'adreça de correu electrònic lloguersvacacionals@gmail.com

 

Avís legal

Aquest portal web, del que el seu titular és Lloguers vacacionals, sl. amb adreça fiscal a C / Roser Segimon, 3, 4-2 43202 Reus (Tarragona), o a l'adreça de correu electrònic lloguersvacacionals@gmail.com, està constituït pels diferents llocs web relacionats amb la seva activitat.

 

Propietat intel·lectual i industrial

 

El disseny de l'portal i els seus codis font, així com els logotips, marques i altres signes distintius que apareixen en el mateix pertanyen a Lloguers vacacionals, sl. , C / Roser Segimon, 3, 4-2 43202 Reus (Tarragona), oa l'adreça de correu electrònic lloguersvacacionals@gmail.com i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

 

Responsabilitat dels continguts

 

Lloguers vacacionals, sl. no es fa responsable de la legalitat d'altres llocs web de tercers des dels quals es pugui accedir a l'portal. Tampoc respon per la legalitat d'altres llocs web de tercers, que puguin estar vinculats o enllaçats des d'aquest portal.

Lloguers vacacionals, sl. es reserva el dret a realitzar canvis en el lloc web sense previ avís, a l'objecte de mantenir actualitzada la seva informació, afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats o el disseny de l'portal.

Lloguers vacacionals, sl. no serà responsable de l'ús que tercers facin de la informació publicada al portal, ni tampoc dels danys soferts o pèrdues econòmiques que, de manera directa o indirecta, produeixin o puguin produir perjudicis econòmics, materials o sobre dades, provocats per l'ús de aquesta informació.

 

Reproducció de continguts

 

Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts publicats al portal. No obstant això, els continguts que siguin considerats com dades obertes a la seu electrònica, publicats segons el que preveu el Reial Decret 1495/2011, de 24 d'octubre, de desplegament de la Llei 37/2007, sobre reutilització de la informació de el sector públic , per a l'àmbit de sector públic estatal, podran ser objecte de reproducció en els termes continguts en el següent Avís.

 

Llei aplicable

 

La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d'interpretació dels termes que conformen aquest avís legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis de el present portal, serà la llei espanyola, en la jurisdicció de Tarragona.