És Vostè propietari d'una vivenda a Golden Beach Residencial?

Està Vostè interessat en llogar la seva vivenda i treure'n un rendiment econòmic?

Lloguers vacacionals és una petita empresa familiar que porta ja força anys dedicant-se a la gestió d'apartaments per a lloguers de vacances per dies i estades curtes. La nostra experiència en el sector, i l'extens coneixement del producte que oferim, ens ha portat a aconseguir en cada un d'ells la màxima rendibilitat.

En l'actualitat, i en vista de l'alta ocupació dels nostres apartaments, estem disposats a afegir nous apartaments a la nostra selecció.

Si vostè és propietari d'un apartament a Golden Beach, i desitja que el seu habitatge entri a la nostra cartera de vivendes, posem a la seva disposició tota la nostra experiència i saber fer, assessorant-lo per adequar el seu habitatge a les exigències de l'mercat de lloguer de vacances, o les exigències de l'mercat de venda d'immobles.

Només ha de posar-se en contacte amb nosaltres i l'ajudarem a gestionar la venda i / o lloguer d'estades curtes d'acord amb les seves necessitats, fins i tot si desitja reservar el seu apartament per a ús propi alguns dies durant la temporada.

Com a propietari ha de saber que la part menys coneguda de l'mercat dels lloguers per dies és que exigeix ​​una major dedicació de temps i esforç que moltes vegades resulta incòmode i / o impossible de coordinar amb la seva jornada laboral o amb la seva vida privada.

Això no ha de preocupar-li. La nostra empresa, Lloguers vacacionals, posa a la seva disposició una àmplia gamma de serveis per gestionar avantatjosa i adequadament la seva propietat.

Gràcies a aquest servei, vostè podrà obtenir ingressos per la seva propietat, sense renunciar a la disponibilitat puntual de l'habitatge per a realitzar visites que puguin comportar la seva venda o simplement tenir-lo disponible el temps que resti de l'lloguer cada mes.

A més no ha de preocupar per la inversió inicial, ja que la recuperarà a curt termini.

Nosaltres ens encarreguem de llogar-lo a persones que vulguin passar les seves vacances a la nostra ciutat, rebent als hostes, realitzant les neteges de l'apartament, el control de qualitat, etc. Tot això amb uns excel·lents ingressos per al propietari de l'immoble i sense cap tipus de trastorn per al mateix.

Posis en contacte amb nosaltres (+34 620.064.907). Ens agradarà escoltar-lo i trobar la fórmula que permeti que ambdues parts, hi guanyem amb el tracte que tanquem.