Informació útil i serveis que trobarà a la població de Sant Carles de la Ràpita.

Aquest article pretén reunir tota la informació necessària per fer-li la vida una mica més fàcil, un cop allotjats en els nostres apartaments de lloguer.

Comportament Cívic.

Atès que el comportament cívic és la base de la bona convivència, la convivència en els nostres apartaments passa per la necessària col·laboració de totes les parts implicades. Preguem respectar les normes comunitàries per a una sana convivència.

Així, els drets dels nostres client i totes a gaudir dels espais comuns en condicions de seguretat, a un descans adequat, a no patir contaminació acústica ia no suportar situacions d'incomoditat, de risc o de perill injustament causades, ni accions que limitin la seva intimitat i benestar, comporta l'obligació recíproca de respectar els drets dels altres usuaris de l'Complex.

Trobareu les normes bàsiques d'ús de les instal·lacions en els cartells al vestíbul del seu edifici.

Gràcies per la col·laboració!

On deixar les escombraries?

La urbanització on es troben els Golden Beach Apartaments, disposa de el mateix sistema de recollida d'escombraries selectiu que la resta de la població. Aquest sistema subterrani, permet que les males olors no s'escampin, a el temps que es pot dipositar les escombraries en qualsevol franja horària.

Aquesta imatge correspon als contenidors que tenim a la plaça de la banda dels apartaments.

 

On són els Serveis Sanitaris a Sant Carles de la Ràpita?

 

El Centre d'Atenció Primària, CAP de Sant Carles, està obert les 24 hores del dia, tots els dies de l'any. Com ja sabem, cal aportar la targeta sanitària (TIS), en el cas de clients procedents de Catalunya, per gaudir dels serveis. Els clients procedents d'altres zonbas d'Espanya, hauran d'aportar la targeta de la Seguretat Social, per poder ser atesos, i fins i tot la targeta europea.

Els clients d'altres països europeus, han d'aportar la targeta sanitària europea perquè el cost de la seva atenció no hagi de ser abonat directament al centre de salut.

En el cas de necessitar ajuda immediata, no dubteu a trucar a el telèfon d'emergències 112. Faciliti la direcció de l'allotjament, per exemple: Carrer Delícies, 19, apartament 101, i esperi l'arribada del servei d'atenció mèdica.

 

Què fer si sospito que tinc simptomes de COVID-19 durant la meva estada?

Si sospita que té símptomes de l'Covid-19, es recomana aillar-se prevwntivament de la seva família i acompanyants en una habitació, i truqui immediatament al 112, proporcioni la direcció de la vivenda, i els serveis mèdics el visitaran, a la major brevetat, per efectuar les proves que confirmin, o no, el diagnòstic.

S'activarà un pla per atendre els seus familiar i aïllar-se de manera adequada en el cas que el resultat sigui positiu.

 

OFICINA DE TURISME I ESTACIÓ NÀUTICA DE SANT CARLES

Aquesta instal·lació, enmig de Parc de Garbí, ofereix els serveis d'informació turística típics, amb la presència de personal de l'Associació d'Empresaris Turístics de poble, l'Estació Nàutica de la Ràpita.

El seu expert personal l'informarà, amb tot luxe de detalls, de les diferents activitats que ofereixen, i li permetrà fins i tot, formalitzar la reserva i contractació directa de qualsevol dels serveis oferts.

Aquesta és la seva localització, i telèfon de contacte: 977 10 10 10

Farmàcies a Sant Carles de la Ràpita

Per ordre de proximitat als nostres apartaments, us relacionem els quatre establiments que ofereixen aquest servei, i que estan subjectes a el règim de guàrdies alternes durant la nit.

Totes elles reflectides al mapa que compartim, i que, com observar, estan en línia.

 

Supermercats a Sant Carles.

Feu clic aquí per accedir a mapa d'ubicació dels supermercats.

 

Eroski-Caprabo

Lidl

Bon Preu- Esclat

Mercadona

 

 

ESTACIÓ DE FERROCARRIL L'ALDEA-TORTOSA-AMPOSTA

Aquesta estació, que aglutina les arribades dels trens per les dues comarques del Baix Ebre i Montsià, és  a 18 Qmts. dels nostres apartaments.

Aquesta és la seva ubicació.

 

S'hi pot arribar mitjançant l'autobús que el deixarà a 200 metres dels nostres apartaments, a la parada de la Platja de les Delícies. Els horaris de bus, els trobarà aquí: HIFE