LLOGUERS VACACIONALS, SL

Apartaments de lloguer a Sant Carles de la Ràpita.

La nostra empresa és una empresa jove, de recent creació, formada per persones amb ganes i il·lusió, que acumula una llarga experiència a nivell de gestió d'apartaments turístics, habitatges d'ús vacacional, organització i coordinació d'activitats de vacances, compra venda d'immobles, o qualsevol altre servei relacionat amb la propietat immobiliària. Fins i tot, el simple manteniment de la seva propietat.

Necessitem sentir la satisfacció de client que ha apostat per la nostra proposta, i decideix invertir el seu temps amb els seus éssers estimats en un dels nostres allotjaments. Per a això, oferim, amb total transparència, tota la informació necessària a la nostra pàgina web.

ALLOTJAMENTS AL DELTA DEL EBRE.

Per aclarir qualsevol dubte que pogués sorgir durant el procés de reserva en línia, estem a la seva disposició, en el nostre telèfon d'atenció a client (+34 620.064.907), WhatsApp mitjançant el codi QR que adjuntem,  o  mitjançant el nostre e-mail: goldenbeachapartamentos@gmail.com 

I si important és el procés en què triem l'habitatge on gaudir de les nostres vacances amb els nostres éssers estimats, no ho és menys dissenyar conjuntament amb Vostès, de manera personalitzada, aquelles activitats o visites que desitgin realitzar durant la seva estada. Per això, estarem encantats de posar la nostra experiència i coneixement al seu servei.

Us esperem!

Golden Beach Apartamentos

Per què llogar amb nosaltres?

Reserva Directa a l'Propietari

Millor Preu Online. Contracti directament la seva reserva al nostre web, i gaudeixi del millor preu online.

Pagament Segur Online

Utilitzem la plataforma de pagament Stripe, i Paypal, que aporten, totes dues, total seguretat per les seves dades. Els amants del sistema tradicional, poden usar l'opció de transferència bancària per efectuar els pagaments del dipòsit de confirmació de la reserva.

Fàcil d'usar

El seu temps és valuós per a vostè. Contracti la seva reserva sense tràmits enutjosos i eterns.

Atenció i Servei al client

El nostre premiat i reconegut equip de servei a el client, està a la seva disposició per ajudar-lo en qualsevol dubte que pugui plantejar-se durant el procés de reserva. Contacti'ns a l'Tel. 620.064.907, correu electrònic a goldenbeachapartamentos@gmail.com, o mitjançant WhatsApp